top of page
image00069.jpeg

Hello

Azmi is mijn Palestijnse naam, Frits is mijn Hollandse naam. 

Een nuchter coach... altijd al geweest, Altijd een coach met een pragmatische aanpak, waar we ruimte hebben om te verbeteren, streven we naar vooruitgang. En waar we succesvol zijn, zullen we blijven groeien en elke stap met vreugde begroeten!

Over Azmi Alubeid

Mijn Reis van Vluchteling tot Bewegingsagoog en interim Coach

Mijn levenspad begon als 8-jarige, toen mijn familie en ik uit Palestina vluchtten. Samen met mijn ouders en een van mijn zussen, kwamen we op 9-jarige leeftijd aan in Nederland, waar we tijdelijk illegaal verbleven. Het concept van tijd was als kind vaag, en we brachten dagen of weken door op straat en bij vreemden. Uiteindelijk vroegen we asiel aan, wat ons in een periode van scheiding van onze ouders bracht voor een interview. Vanachter glas zagen we hen, maar konden we niet spreken. Gelukkig verliep dit goed en werd ons asiel geaccepteerd, het einde van onze vlucht en het begin van ons leven als asielzoekers.

In de loop van 8 jaar en na het bewonen van maar liefst 14 asielzoekerscentra verspreid over Nederland, kregen we eindelijk onze verblijfsvergunning. Opvallend was dat waar ik ook was, mensen op me afkwamen, ongeacht leeftijd of afkomst. Ik fungeerde als bemiddelaar bij conflicten en was vaak het aanspreekpunt. Deze verantwoordelijkheidsrol versterkte mijn karakter en gaf me de kracht om mensen te vertegenwoordigen en complexe situaties te verhelderen.

Tijdens de jaren 2008 tot 2012 voltooide ik mijn Mbo-opleiding tot bewegingsagoog op verschillende scholen in Nederland. Mijn reis omvatte steden als Zwolle, Groningen, Gouda. Arnhem en Alphen aan den Rijn. Deze fase van mijn leven heeft me gevormd en ik ben dankbaar voor deze ervaringen. Mijn doel was duidelijk: kwetsbare individuen in beweging zetten, en dat dreef mijn studie en werk als bewegingsagoog.

Na zeven jaar werkervaring begon ik te begrijpen dat iedereen kwetsbaar is en beweging nodig heeft om veerkrachtig te worden. Dit besef leidde me naar de wereld van toegepaste psychologie en specifiek de minor coaching en counseling. 

Gedurende ruim 12 jaar heb ik mijn expertise binnen de zorg gevestigd. Mijn loopbaan omvatte functies als bewegingsagoog bij het verpleeghuis Oudshoorn, vitaliteitscoach bij HWW Zorg en projectleider bewegingsagogie en vitaliteit bij Leliezorggroep. In lijn met mijn ambitie heb ik echter besloten om mijn horizon te verruimen in het onderwijs als docent en onderwijsontwikkelaar, verantwoordelijk voor het profiel bewegingsagogie bij mboRijnland.

Na een bevredigende carrière in het onderwijs, heb ik de weloverwogen keuze gemaakt om mijn volledige toewijding te richten op mijn onderneming. waarbij ik in nauwe samenwerking met buitengewone collega's trainingen aanbied op het gebied van coachen, verandermanagement, persoonlijke groei, bewegingsgerichte zorg en fysieke weerbaarheid. Deze waardegedreven benadering stelt ons in staat om impactvolle en zinvolle trainingen te bieden die het potentieel van individuen en teams versterken.

Natuurlijk wil ik verbonden blijven met het werkveld en uitdagingen aangaan op het gebied van duurzame inzetbaarheid, verzuim minimaliseren en teams/organisaties helpen herstellen. Daarom ben ik ook beschikbaar als interim professional.

Ik geloof in de kracht van mensen en organisaties om positieve verandering te realiseren. Mijn visie is om te streven naar harmonie binnen teams en te werken aan duurzame transformatie. Als u op zoek bent naar iemand die waarde kan toevoegen aan uw organisatie, laten we dan in gesprek gaan. Samen kunnen we een verschil maken.

Met warme groeten, Azmi

Contact

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe en uitdagende kansen. Laten we in contact komen.

06-15505256

Bel mij terug

Wij bellen u terug binnen 24 uur

bottom of page